CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 31 oktober 2008

YAY! Och NEEEJ.. eller något.

YAY! säger jag bara.... helvete vad kul Fallout 3 är, helt underbart. Var lite tveksam, men det är som bort blåst nu, det är så satans tok kul så det är inte ifrån denna världen. Och stort och snyggt, 9/10 får det av mig, helt klart.

Sedan blä! Lägger nog fan ner WoW snart, blir så trött på idioter ibland. Om jag ska fortsätta, så blir det helt klart som vanlig spelar, aldrig igen officer eller GM.

Men men.. nu har Älsklingen legat och sovit i flera timmar, så ska nog gå och se om jag kan få liv i henne och laga mat och lite.

Tjohop!

Senare:

Gah... just nu är det långt ifrån hundra... känns som om allt jag jobbat för inom mina intressen faller i bitar. Har inte råd med airsoften, wow gillet går i bitar, igen, och jag orkar inte bygga upp det igen. Det låter väl mest löjligt enligt folk, men mest wow delen är en flykt när jag behöver det, och det ligger väldigt mycket tid och jobb i det. Så just nu vet jag inte vad jag ska göra, menar, när jag behöver "fly" så vill jag inte vara totalt associal, och därför har det blevit wow och så. Och nu går allt i bitar. Fan....

Jaja, det är väl för att man har tur i kärlek :P

torsdag 30 oktober 2008

Fallout 3!

Idag är jag tok glad, jag har upptäckt att Fallout 3 ÄNTLIGEN har släppts! Nu går jag bara och väntar på att få hem det så jag kan prova det. Visst, okej, lite tråk är det idag också, vi tvättar, men vad fan, det är rätt skönt att ha gjort också. Men det blir nog sådan hård slappa dag utöver det idag. Gött det iaf :D

OCH JA!!! nu är fallout 3 här, så nu ska jag spela det :D

onsdag 29 oktober 2008

Onsdag

Satan i gatan, redan onsdag.. jaja, tiden går fort när man har roligt. Idag har man varit lite kreativ iaf, varit och stor handlat (tack pappa!) och damsugit lite iaf... nu blir det wowande ikväll och lite så. Adrian är här nu också (Anja's son, han är 6 år), vilket charm troll... men ett sådant yrväder. Har knappt kopplat det där än, jag är Bonus-Pappa, och det rör mig inte i ryggen :S Helt absurt, för dom som verkligen känner mig. Jaja, det ger sig nog tids nog!

tisdag 28 oktober 2008

Oskulden!

Jaha, då har man efter mycket tjat (och, inte så mycket, men liiiite iaf) skaffat sig en blogg då. Antagligen kommer det vara som med allt annat, jag får nästan aldrig tummarna ur och skriver något, men man kan juh alltid drömma iaf. Idag är det städ och rensning på schemat, så fort Anja vaknat vill säga, den lilla sjulsovaren :P Jaja, kanske kommer mer senare idag, om jag orkar/kommer ihåg :P


Senare:

Jaha, då har man varit duktig då :D Städat i vardags rummet, vikt tvätt, lyckats hitta Anja's nycklar (som jag blev beskylld för att slarvat bort, men visade sig att dom låg i ANJA'S byxor!) ska även damsuga om en stund. Ska även iväg till kiosken och shoppa lite, typ cigg och annat livs viktigt.. ska nog köpa popcorn till min älskling också, hon har tok ont i axeln idag :( så får pigga upp henne lite! Tjo hopp, åter kommer kanske senare!