CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 23 december 2008

Väggen!



Weee! Idag har jag, eller ja, rättare sagt igår, har jag äntligen fixat hängare osv och hängt upp mina airsoft bössor på vägen i hallen :D Det blev kanon coolt, eller hur? Hade exet -aldrig- tillåtit mig att göra... iofs, ända i den lägenheten som var "min" prägel var en Underworld poster... och då ändast pga att hon också tyckte den var cool. Annars fick jag inte ha -någonting- jag vill.

Hur som.. nu är det snart jul, dessvärre, fan säger jag bara... avskyr jul. Gjort det sedan jag var typ... 17 eller något. Vill bara sitta hemma eller sjunka ner i marken och försvinna eller något. Många tycker säkert det är helt cepe att må piss under julen... men så är det. All press man har på sig, att man måste vara på topp psv. Jag pallar inte skiten. Speciellt inte efter förra årets jul, det var sista spiken i kistan. Det är nästan så man bara borde sitta hemma, titta på film och käka micro mat bara för att slippa allt annat. Ingen jul mat, inga julklappar, ingenting, bara ta dagen som en helt vanlig vardag. Grymt gött det hade varit.

Hmmm... sitter och funderar, ikväll är det i teorin airsoft spel, det är några uppskrivna, men inte många... jaja, får väl se hur det blir med det. Om inte annat så kan man juh alltid se om vi i laget kan ta lite posing bilder och kanske t.o.m spela in någon liten cool video eller så. Hade varit riktigt nice, iaf en eller ett par videos, till hemsida.

Sedan har jag gått och funderat en del det sista.... Blev tillsagd för inte så länge sedan att det skulle vara sjukt att hata någon så mycket man önskar (observera, bara önskar, inte faktiskt gör något åt det) livet ur någon. Men vet ni vad? Jag ser inget onormalt eller sjukt i det över huvudtaget. I stort sätt alla jag pratat med hatar någon eller några så mycket, och har inga problem med att erkänna det. Hat är enligt mig och många andra något bra, för om man inte kan hata, hur kan man då älska?

Och sista för dagen, till exet: Jag vet att du fortfarande läser här, är det intressant läsning? Är det kul att läsa och inse att jag har hittat någon som faktiskt gör mig lycklig för en gångs skull? För sedan jag träffade Anja, min älskade, mitt allt, har jag insett att -ingen-, speciellt inte du, har gjort mig lycklig innan. Och ja, jag hatar dig fortfarande och tycker du inte är värd skiten under mina skor ens. Du, och din jävla 08 hora, är männsklighetens av skumm. På tal om henne, säker på att du inte börjar bli för tjock och måste banta lite?

Gaaaaah! Fan. Skulle inte göra så där. Men bara jag tänker på dom blir jag sur och irriterad. Jaja, skit samma. Det känns alltid bättre när jag fått skriva av mig lite. Tror inte många inser hur otroligt arg jag blev efter det som hänt.

onsdag 17 december 2008

Ärlighet...

... och vara öppen, varför har människor så svårt för det?

tisdag 16 december 2008

Så här långt, men inte mer...

Ok... nu måste jag verkligen få skriva av mig lite.. Jag är så trött på alla frustrationer i kroppen, på att folk är så otroligt dumma i huvudet och inkapabla att tänkte längre än näsan räcker. Först av allt min flickvän son's pappa... han dricker och det finns misstankar om annat också. Alltså, vad håller han på med? Fattar han inte att han förstör framför allt för sin son och deras relation? Jag menar, fortsätter det här som kommer Adrian (som sonen heter) totalt hata honom när han kommer upp i tonåren. Vad är det egentligen som gör att dricka är mer attraktivt än att se sin son växa upp och ha en bra relation till honom?

Sedan... alltså, hur tänker folk egentligen? Hur kan man sitta där på sin höga häst och dömma andra hur som helst? Och framför allt ge sig in i diskusioner som man inte ens hör hemma i, utan bara hoppar på en annan person utan att kunna acceptera konsekvenserna? Det är bara skratt retande, speciellt med tanke på att jag kunde varit betydligt mycket elakare än vad jag var. Jag har aldrig sagt att jag är någon ängel, snarare tvärt om, och framför allt jag blir tämligen elak när jag blir arg på någon. Det har jag sagt... ja, en väldig massa gånger. So what om jag hänger ut att någon har varit sexuellt utnyttjad som barn? för den delen, jag har inte en ända gång nämnet ett namn. Och vad som är så idiotiskt så det nästan är komiskt i det hela är hur folk tar saker bokstavligen talat när man använder ett kraftuttryck bara för att jävlas tillbaks. Så agerade jag också när jag var 10 år, typ. Och sedan kan personer sitta där och säga att det inte är något fel på dom och att dom är så friska osv, för att bara kort därefter skriva något helt annat till någon annan. Hur var det där med ärlighet som så många säger är så viktigt? Ärlighet är det uppenbarligen brist på hos folk, även hos dom som kallar sig "bästa vänner" och man får höra att, trotts att, för att nästan mer eller mindre citera, säger "Jag orkar inte mer, vi skiter i det här nu" så är det ändå, på något vänster, -jag- som gjorde slut och får skit för det. Vad missade jag i kalkuleringen här?

Sedan, något som varit i hetluften, förtroende. Varför i hela världen ska jag visa förtroende för någon som har totalt krossat det förtroende jag hade för dom genom att punda och vara otrogen? Allvarligt talat? Jag har vridit och vänt på de senaste 2 år, till höger och vänster, upp och ner osv m.m etc... och jag fattar verkligen inte vad jag tänkte på. Varför vände jag bara inte och gick vid första gången något hände? Varför försökte jag lösa det och stanna kvar, varför bet jag ihop? Jag fattar det verkligen inte. Jag borde bara sagt "Dra åt helvete" och gått. Då hade jag iaf antaligen haft lite förtroende kvar för folk, då hade inte Anja behövt genomlida faktumet att jag är övertygad om att hon, precis som de flesta andra, kommer vara otrogen emot mig. Nog för att jag agerade på något misstänksamt sätt emellan åt, men jag gjorde -aldrig- något som ens kan vara i närheten av otrohet, så vidare inte ge en vän en kram är otrohet.

Grrr... blir arg bara jag tänker på det. Jag vet att när jag blir arg så säger jag vad som helst för att såra, ord gör mer skada än något annat. Men när sådant här händer, så får jag inte ens dåligt samvete för det. För att få mig förbannad, så får man såra först, och vet ni vad? Hämnd är jävligt trevligt. Behandla andra som dom behandlar en själv. Det är det jag går efter, så går man på öma pungter hos mig, då gör jag det samma. Och jag löpte ändå inte ens hela linan ut.

Och sedan ge sig på min flickvän, då har man gått för långt. Så enkelt är det. Så ni 2 som gjort detta, jag bara 2 saker att säga:
1: Tändare och kniv eller vad det nu var.. det var rätt åt dig, nu slipper världen mer av dina gener.
2: Ja, du får dom du vill, du är en dålig, elak, fet kossa. Det är du själv som sagt det, nu håller jag bara med dig.
Jag önskar er båda allt ont i världen. Ni har dragit ner er själva till den illska och förakt jag känner för er, och inget ni säger eller gör, vem ni än slickar röv hos för att komma på god sida, spelar någon roll, och verkligen inte hur mycket ni än försöker svartmåla mig. För vet ni vad? Hata är precis lika enkelt (eller svårt om man nu vill) som älska, kan man inte det ena, så kan man inte det andra. Och de som verkligen, verkligen känner mig vet hur jag funkar, och dom vet också att jag inte reagerar så här utan anledning. Jag må ha få vänner, men dom jag har, dom är värda mer än något annat.

Så.. nu har jag fått skriva av mig, känns betydligt mycket bättre. Jag tänker försöka sluta sitta i mitt mörka hörn och hålla in allt. Nu ska hela skiten ut, så kommer säkert skriva av mig andra incidenter som hänt tidigare i mitt liv också.

fredag 12 december 2008

Påfrestande.

Denna veckan har varit enorm påfrestande så här långt, så mycket skit som har hänt... vete sjutton om jag pallar så mycket mer nu.

Men men, lite kul har iaf hänt, jag har äntligen börjat på en sida för mitt airsoftlag, börjar bli rätt bra faktiskt, adressen dit är http://strikingpanthers.tk för den som vill kolla :)

söndag 7 december 2008

Söndagar

Dagen efter är aldrig roliga, idag ännu mindre rolig med tanke på att jag är mitt i en sömnproblems period (och ångest pga av Juletider). Så idag är jag tok seg och trött men känner att jag måste göra något kreativt idag iaf och inte bara ligga på soffan... frågan är väl bara vad typ.

Återkommer senare om jag kommer på något kreativt att skriva/göra, typ

GAH! att folk inte bara kan sköta sig själv. Jag blir så trött. Iaf, en sak är säkert, ska man ge sig på mig, då ska man fan vara säker på att man kan ta konsekvenserna av det. Så enkelt är det. Kan du det, fine, bring it on.

fredag 5 december 2008

Jahopp...

Jahopp.. igår bar det av till Ge-Kås... GAAAAH! Säger bara en sak: värsta mardrömmen är helt klart kvinnor med små barn och gamla kärringar på ge-kås. Får juh frispel på dom. 30 minuter in i affären är man grymt irriterad redan. Grym tur att man kan bita ihop någorlunda iaf. Och sedan att Anja ska titta på vart ända liten pinal man råkar springa förbi gör inte saken mycket lättare iaf :P 2.5 timmar senare när man väl kommit till kassan och ska betala... ja, då är det klart en fossil till kassörska som sitter där, och även 2 fossiler som har handlat före, hur kan det ta nästan 15 minuter att tömma 1(!!!!) varuvagn och betala för sig igentligen? Jag fattar inte det där.... Det blev iaf julklapp till Adrian och sedan lite annat smått och gått... typ sockar, boxers och byxor och klart en massa godis.

Dagen har annars varit lugn idag, som tur är, iaf...

Dagens tanke: 2 rullar eltejp och en halv rulle silver tejp + ett badrocks skärp kan man ha mycket kul med ;)

torsdag 4 december 2008

Jag blir så trött på folk.

Alltså, en sak förvånar mig fortfarande... hur otroligt mycket folk inte kan hålla sig till det man säger. Man frågar en enkel fråga, och ut ifrån denna så går dom i taket och istället för att svara enkelt och lätt, så får man ett helt utlägg på saker som inte ens har med saken att göra, och inte ens efter en bra stund, då man själv varit cool lugn, medans andra personen förolämpat, skrikit och så vidare, har personen lyckats svara på frågan. Hur ska man tolka en sådan reaktion? Uppenbarligen så måste jag träffat en öm tå och haft rätt i det hela. Jaja, jag förstår inte hur jag kunde lyckas slösa nästan 2 år på denna person iaf. Men men, jag har min Anja nu iaf. Även om jag kan grubbla över annat, så är jag faktiskt i det stora hela lycklig nu, även om det finns de som har gjort och gör allt för att svart måla mig. Anja lyssnar och förstår mig, vilket är mer än antaligen typ 95% av alla jag någonsin träffat någonsin lyckats med.

Och nej, jag tänkar inte säga vem jag pratar om, jag svartmålar inte personer vid namn så helt i onödan, dock kan jag sträcka mig så långt att jag önskar att personen hade lyckats med något av alla sina självmords försök och besparat mig en hel del skit, för jag fick banne mig inget posetivt ut av all den tid jag la ner på henne.