CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 20 januari 2009

Jahopp...

Kanske lika bra man lägger ner den här.. bara 2 pers som läser ändå :S sedan skriver jag juh inte direkt jätte ofta heller för den delen... men men... har juh nästan aldrig något att berätta, typ. Jag har svårt att skriva av mig mina innersta tankar och så... även om jag ibland verkligen vill och kanske skulle behöva det.. så det blir inte så mycket med det. men men.. får väl se. Tar jag bort den så tar jag bort den. inte mer med det.

fredag 16 januari 2009

Humms...

Har spelet ett par gånger i nya gearen nu, och är så hel nöjd! :D Gillar den skarpt, är mycket nöjd med bytet (Bytade en M-249 Mk.II, en Kulspruta för den som inte vet vad det är :P emot gearen, mer eller mindre).

Hummm... nu är frågan dock.. vilke läser igentligen här? Fick typ 2 svar sist, känns inte speciellt givande om det är så få som faktiskt läser och kollar här... jaja, det ger sig, skriver juh inte så ofta ändå.

Senaste dagarna har jag inte mått så bra, förkyld och feber och skit... surt nog, för jag missade målar dagen hos Lars, vilket jag var grymt sugen på :( Men det kommer väl fler dagar...

fredag 9 januari 2009

YAAAAAAAAAAAAY!!!

Har nu fått all min nya airsoft gear :D Är skit glad och kan knappt vänta på morgon dagen då jag ska åka ner och spela i den. :D Bilder på den (Ursäkta den fula modellen :P):

torsdag 8 januari 2009

Jaha...

.... är lite dålig på att skriva här, men å andra sidan är jag alltid på att skriva bloggar, vare sig det handlar om här, eller någon av mina tidigare, eller Helgon dagbok eller whatever... men men, här är en liten uppdatering i alla fall... Om det emot förmodan faktiskt är någon som läser detta.

Kommit igång lite med mitt figurspelande igen, känns tok skönt, och så otroligt trevligt att umgås med Krocket och gänget igen... var allt för länge sedan... Men nu ska det bli ändring på det!

Nya gearen till airsoften har börjat droppa in med, har uniformen, bältet, hölster och benpanelen så här långt... och buttpacken... förhoppningsvis så kommer västen imorgon :D

Nähäp, nu så ska jag ringa och tjata lite mer på Martin... skriver kanske mer sedan.