CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 27 november 2009

Nattliga tankar.

Har en sådan där sömnproblems period, och det värsta med det är nog att huvudet börjar snurra och man tänker allt för mycket... det suger gnu pung, men vad ska man göra... just nu känner jag att jag måste skriva av mig lite om ett ämne som man dessvärre inte pratar om för ofta i person... och det är relationen till vänner och vad dom faktiskt betyder för en. Det finns nog inte så många jag verkligen skulle kalla vänner, mest pga de problem med tillit till människor som jag har. Jag har jätte svårt att lite på folk...

Dock finns det några som betyder väldigt mycket för mig.. t.ex Lars. Har kännt honom sedan.. ja, så länge jag kan minnas. Vi lekte när vi var små, och har alltid haft kontakt, om än något sporadisk i perioder i mitt liv. Visst, Lars är inte personen jag först skulle tänka på om jag behöver prata med någon, men han har alltid funnits där. Lättsam osv. Och skulle jag hamna i någon skit så tvekar jag faktiskt inte en sekund på att han skulle ställa upp om jag bad honom.

Krocket är en annan person som, även om han heller kanske inte vet om det, har hjälpt och stöttat otroligt mycket. Visst, när vi lärde känna varandra i tonåren så drog vi inte direkt jämnt, men numera är det en annan sak, och har varit så mer parten av mitt vuxna liv. Vi både har gått igenom en hel del, och han har funnits där varje gång, pratat och stöttat. Jag har försökt göra det samma, och jag hoppas det har hjälpt de gånger han behövt det. Är verkligen tok glad för hans skull, Loke är en underbar unge, och Anette är en tok go tjej.

Bo och Jenny.. som jag tyvärr mer eller mindre tappat kontakten med. Dessvärre. Bo är en helt underbar människa. Vi bodde mer eller mindre grannar när jag hade min första lägenhet i göteborg, och när jag gick igenom det som antagligen var en av de värsta perioderna i mitt liv så fanns han där som en klippa, eller nog mer ett fyrhus, och ledde mig på fötter igen.

Anni och Daniel... inget illa menat, men framför allt Anni, är en annan som funnits där under en helt annan period i mitt liv när jag haft det jobbigt, och stöttat, hjälpt och funnits där. Hon är nog dock den som fått mig växa mest som människa, dock mest pga hon öppnade ögonen på mig för en sida jag inte hade utforskat så mycket innan, som fick mig att se och hitta en hel del saker som jag idag inte hade klarat mig utan. Sedan självklart Daniel med, store brodern jag aldrig hade typ.

Petra... ja, det är en lång historia, och även om hon kanske inte alltid ser det själv, så är hon en underbar människa som inte gör annat än förtjänar allt gott i världen. En liten prinsessa om man så vill. Dock otroligt omtänksam och hjälpsam, och fast jag vet att jag inte är den lättaste att ta när jag inte mår bra, så har hon stöttat mig. Hoppas verkligen hon förstår det!

Nyaste vännen (om man nu skall uttrycka det så) är Martin. Jag vet faktiskt inte hur jag ska uttrycka det i ord att ha en vän som Martin. Han är lite lille brodern man aldrig hade, samtidigt som han nästan är store bror emellan åt. Tror det går åt båda hållen dock. En sådan otroligt go och snäll människa går nog inte att hitta faktiskt. Han har nog gemensamt med Daniel, Anni, Bo och Jenny att dom är några av de få som kan läsa mig som en öppen bok faktiskt. Visst, han kanske inte alltid säger något, men det värkar som om han vet ändå när saker och ting inte är bra.

Sedan finns det självklart andra med, typ Skäggis, Anders osv. Dom har alla speciella platser, och kommer alltid att ha, på sina egna sätt. Som t.ex Skäggis, visst, både jag och han är sjukt envisa och tjockskalliga emellan åt, och vi har ståtta och bråkat och gnatat och grejer på varandra, men å andra sidan så har vi också stått och skrattat åt det efter åt. Och Daniel (Skäggis alltså).. om du nu snubblar in här och läser detta, vad du än gör, ha inte dåligt samvete för något du tror du har gjort. Vi har nog båda varit lika goda i det fallet, och jag har aldrig sett något på det sättet du har berättat om.

Alla ni som är nämnda (och ni som inte är nämnda med för den delen :P), jag hoppas verkligen ni alla vet hur mycket ni betyder och hur värdefulla ni är. Älskar er alla av hela mitt hjärta för de vänner ni är och alltid har varit för mig.

Har säkert glömt massa folk.. det är inget illa menat. För tillfället skyller jag på att klockan är halv sex, och jag har inte kunnat sova.

Självklart är det inte bara sådant här som har hållit mig uppe dock... en tanke som jag inte riktigt kan släppa sedan för ett par veckor sedan är vad sjutton jag skulle göra om pappa går bort. Hade en sådan där sanslöst realistisk dröm som det tar en stund för en att inse att det bara var en dröm när man vaknar om att pappa dog. Jag tror verkligen inte jag hade pallat mer om inte pappa hade funnits i mitt liv. Han är min hjälte, och har alltid varit. Jag önskar jag vore mer som honom på många sätt. Och han är verkligen en klippa, alltid lugn och sansad, alltid logisk och kommer med hjälp. Självklart är mamma jätte viktig med, och hade nog kollapsat utan henne med, men pappa är... ja, han som sagt min hjälte. Han är... verkligen en pappa, i den klassiska meningen. Stor, stark och finns alltid där och skyddar mig när det behövs. Finns en incident ifrån min barndom jag alltid kommer bära med mig. Jag har i vuxen ålder kunnat inse och erkänna att jag var mobbad som barn, och en gång på väg till en fotbolls träning så satt några grabbar i baksätet och drog mig i håret fast jag bad dom att sluta om och om igen. Till slut tvärbromsade pappa (var han som körde oss, han var även lagledare), vände sig om och fräste till "Nu lägger ni ner!". En av de 2 gånger jag har sett min far upprörd, och gissa om killarna i baksätet blev stela. Denna incidet ser jag ofta tillbaks till, och ler, för jag vet att pappa alltid kommer se över min axel och stötta och hjälpa mig när det behövs.

fredag 18 september 2009

Airsoft loppis m.m

Tja, då var det åter igen ett bra tag sedan man skrev då. Blogga är väl kanske inte helt min grej, men men... man gör vad man kan eller något. Inte hänt så jätte mycket sedan sist. Jag och Martin var iväg på VSAF (Väst Sverige's Airsoft Förening) airsoft loppis idag. Det var tämligen lyckat, träffa massa trevligt folk och gamla vänner, plus att jag hittade en M.A.P pack för 100 kr, och Martin fynda duktigt på en skyddsväst och en plate carrier för 450 kr. Hade nog blevit mer onödigt om man haft pengar, vilket man (kanske tur nog) inte hade.

Lääängter något enormt tills nästa helg nu. Då är det dax gör Stockholm och Ruinstaden igen. Var så satans kul sist. AAAAAH! Gief nästa fredag!

Sedan får jag göra som min kusin (Http://blutt.rymdraket.net) och skriva en liten lista på mina 10 favorit spel genom tiderna:

1: Resident Evil serien - Älskade redan första spelet, 10 sekunder in, sedan var det kört. Spelat alla utom 5an. Helt underbara skräck spel.

2. World of Warcraft - Spelet man älskar att hata. Men ändå inte kan sluta spela.

3. Final Fantasy 7 - Utan problem bästa steam fantasy RPG't någonsin.

4. Heroes of Might and Magic 3 - Funkar fortfarande som tids fördriv.

5. Zelda 1 och 2 - Mååååånga timmar la man på dessa två spelen när man var en liten knodd.

6. Giana Sisters - Föregångaren till Super Mario. Helt underbara spel. Spelades som fan när jag var typ.. 6.

7. Rainbow Six 1 och 2 - Spel jag också fastnade för direkt. Helt underbart bra för att vara så gamla.

8. Fallout. ALLA Fallout spel - Den mest underhållande, svarta, skitna spel serien någonsin. Och då har jag bara gått in på dialogerna i spelen.

9. UFO: Enemy unkown - Ett av de första PC spelen jag spelade någonsin. Var och är tok svårt.

10. Sista platsen får nog gå till.... Call of Duty 4 - Äger är allt jag säger. GIEF 6an nu!!

tisdag 25 augusti 2009

....

"My life is a chamber of tears, fears and hate"
Dagens sanning.

fredag 14 augusti 2009

Anledningen...

... till att jag inte skulle vara någon bra pappa. Jag tyckte det var skit kul. Anja blev lite små sur.


torsdag 13 augusti 2009

Favorit musik.

Hittade en liten kul lista som passar mig att göra, ang musik :D Here goes:

Favorit Band: Disturbed, The Crüxshadows, Evanescence... hmm.. ja. en del till.
Favorit Artist: Svårare... hmm... får vara lite fjortis och säga Manson (tidiga skivorna iaf)
Favorit Svenskt Band/Artist: Hmmm... måste nog vara Colony 5 faktiskt.
Favorit Låt: Gosh. Varierar. Just nu är det nog Our Truth med Lacuna Coil dock.
Favorit Ballad: November Rain med Guns and roses, och My Immortal med Evanescence. INGET slår dom två.
Favorit Party Låt: Rebel Yell - Billy Idol. Eller We're not gonna take it med Twisted Sisters, beroende på humör.
Favorit Svensk Låt: Var é Vargen med Imperiet.
Favorit Aggro Låt: People = Shit med Slipknot. Titeln säger juh allt! :P Alt Down with the Sickness med Disturbed
Favorit Depp Låt: Antingen Join Me med HIM, eller Broken med Seether.
Favorit Habby-go-lucky Låt: Rise and Fall med Helloween, helt klart :D
Favorit Rock Låt: Pearl Jam, vilken låt som nästan ifrån Ten skivan.
Favorit R'n'B Låt: Lyssnar inte på R'n'B
Favorit Hiphop Låt: Pinsamt nog, men måste faktiskt säga The way I am med Eminem
Favorit Pop Låt: Ehe.. närmaste pop jag kan komma på jag tycker är bra... jo! vänta! kom på en! Glorius med Andreas Johnson.
Favorit Grunge Låt: Jeremy med Pearl Jam.
Favorit Synth Låt: Depeche Mode.. hmm.. får nog säga Enjoy The Silence.
Favorit Metal Låt: Inside the Fire - Disturbed
Favorit Death Metal Låt: Närmaste måste väl vara Take This Life med In Flames.
Favorit Black Metal Låt: Cradle of Filth's cover av Temptation, alt From the Cradle to Enslave.
Favorit Punk Låt: God Save The Queen - Sex Pistols
Favorit Goth Låt: She's Lost Control med Joy Division
Favorit Dansbands Låt: Tänker inte ens fundera. Finns ingen.
Favorit Schlager Låt: Ehe. Räknas det om jag säger Hardrock Halleluja med Lordi? :S Ända som går att lyssna på.
Favorit Trance Låt: Gosh. Vet inte. Räknas Das Boot hit? :S
Favorit EBM Låt: Panzer Mench eller Military Fashion Show med And One.
Favorit Snuskrock's Låt: HATAR sådana låtar...
Favorit Soundtrack Låt: Också svår. This is Halloween ifrån Nightmare before Christmas, Sweet Transvestite ifrån Rocky Horror Picture Show, eller Burn med The Cure ifrån The Crow.
Favorit Låt ifrån 60-Talet: Vet faktiskt inte.
Favorit Låt ifrån 70-Talet: Hmmm. Svår. Många bra. Måste jag ta en så måste jag nog faktiskt säga War Pigs med Black Sabbath.
Favorit Låt ifrån 80-Talet: BAH!! Detta måste vara svåraste frågan i denna skit listan. Kan verkligen inte bestäma mig. Får nog klämma till med Alice Cooper's Poison.
Favorit Låt ifrån 90-Talet: Också svår... kom faktiskt en del bra, fast man inte alltid tror det. Men vinnaren är nog faktiskt Beautiful People med Marily Manson.
Favorit Låt ifrån 2000-Talet: Disturbed's Inside the Fire vinner utan problem där.
Favorit Cover: Johnny Cash's cover på Nine Inch Nail's Hurt. Utan Problem.

måndag 27 juli 2009

Yarr Matey!

Då har man börjat bli människa. Lite iaf. Trött som fan fortfarande dock. Men helgen har varit tok lyckad :D Lördags hade vi fest hemma, med tema pirater! Det var hur kul som helst, folk blev tämligen förfriskade, vilket gjorde det hela ännu roligare :D Vad som gjorde det extra kul var att Bakken och Andreas kom förbi också, inte träffat dom på allt för länge. OCH! Petra och Simon var här, nu när Petra fyllt 18 har hon börjat festa (Känner igen det där, jag gjorde samma sak), vilket var lite underhållande att se. Dock blev det väl lite för mycket, så någon hade svårt att komma hemma :P

Här är lite bilder ifrån festen iaf:Vodka is the shit. Eller ja, hade ingen rom, så fick posa med en flaska Explorer. Det är juh en båt på flaskan!

Jag är lite förvirrad över vad som händer på denna bilden, men vi ser ut att ha kul iaf :P

Anja och Linnea. Något förfriskade. :P

Sjörövarfabbe i något skrällig tonart.

Davey, yours truly, Achmed och Lina. Lägg märket till det eminenta party glaset i undertecknads hand! :P

Bakken ser inte helt nöjd ut här :P

Mer bilder finns på Facebook.

torsdag 23 juli 2009

Oj oj oj oj oj.

Vad dålig jag är på att blogga, orkar/glömmer alltid :P Här kommer iaf en uppdatering på senaste tidens bravader.

Spenderade föra helgen i Stockholm, var och spelade på Ruinstaden, en airsfot bana dom har där... Hela helgen var totalt 110% lyckad! Hade verkligen skit roligt. På vägen upp satt vi och ölade, Ludde (http://grim-nyberg.blogspot.com/) lyckades kläcka en hel flaska rom och cola innan simlångsdalen (tror jag iaf det heter, kan juh fan inte Halmstad någonting :P ) och satt sedan och sjöng i hög falsett resten av vägen, dock till allas nöje. Hade kramp i skratt musklerna på noll tid :D
Vi andra var iofs inte dåliga heller, kläckte en bra hög vodka red bull på vägen, så jag var också rätt go i gasen :D Söndagen var det spel (tack till alla Stockholmarna som var där, kanon spel verkligen!), och sedan hemfärd (stackars Jonas som körde hela vägen, men tack som fan mannan för du gjorde det!). Körde på en räv på vägen, fan vad det small, men bilen klarade sig iaf. Räven sten dog dock. Här är även några bilder ifrån detta äventyret:







Och ja.. det är väl så det går juh just nu. Spelar airsoft, försöker trycka in lite figurspel när man hinner osv. Söker jobb som en liten galning, måste verkligen få en inkomst a.s.a.p. Jaja.. åter kommer när jag fått bilderna ifrån TF11 (andra laget vi åkte med) :D

Just det ja.. minnet är kort men intensivt. Jag är fascinerad över människor alltså. Man får höra att några har gnällt om en. Man konfronterar personerna i frågan, och dom blir sura! Alltså, snacka om att inte kunna stå för vad man säger till andra. Helt ärligt, om man snackar skit om någon, då ska man verkligen kunna säga det till den personen utan problem med. Annars ska man bara hålla sin feta snattra stängd. Visst, jag kan vara med och snacka skit om andra, men det är också saker jag kan utan problem säga till den personen själv.
Lite mer underhållande i kråksången är att de två som gnällt om mig och Anja, gnällde till en av Anja's bästa vänner. Alltså, IQ badboll, eller det bara jag som tycker det är rätt självklart att det kommer komma fram till mig och Anja då? Gösses säger jag bara. Tänk efter lite, snälla människor, och ska ni säga något mindre smickrande om någon, var då även säker på att ni kan säga det rakt till personen i fråga. Spring inte och gnäll till andra. Det är bara fegt och inget annat.

måndag 8 juni 2009

Lista.

Bara för att bevisa för Anja att jag "vågar" så lägger jag ut en idiot lista här :P

(X) Blivit pullad/pullat någon
(X) Haft oralsex
(X) Haft 69an
(X) Haft sex
(X) Haft analsex
( ) Haft trekant
( ) Haft gruppsex
( ) Haft oralsex med någon av samma kön
( ) Haft 69an med samma kön
( ) Filmat när du haft sex
( ) Filmat någon annan som haft sex
( ) Lagt upp en film på internet när du haft sex
( ) Lagt upp en film på internet när någon annan haft sex
( ) Använt dildo på dig själv
(X) Använt dildo på någon annan
(X) Tittat på porr själv
(X) Tittat på porr med någon annan
( ) Njutit av att titta på porr
(X) Haft oskyddat sex
(X) Haft skyddat sex
(X) Haft sex med någon yngre
(X) Haft sex med någon äldre
(X) Haft sex utan känslor
(X) Haft sex med känslor
( ) Smakat på sperma
( ) Svalt sperma
(X) Blivit runkad/runkat någon
(X) Sprutat/blivit sprutad i håret
(X) Sprutat/blivit sprutad i ansiktet
(X) Sprutat/blivit sprutad på brösten
(X) Sprutat/blivit sprutad på rumpan
(X) Sprutat/blivit sprutad inne i
( ) Fått sperma i ögat
( ) Kan ta ner i halsen när du suger
(X) Gillar analsex
(X) Gillar att ge oralsex
(X) Gillar att få oralsex
(X) Gillar att bli sprutad/spruta i ansiktet
( ) Haft sex samtidigt som du tittat på porr
(X) Gillar smärta under sex (Att ge)
( ) Gillar att vara undergiven
(X) Gillar att vara dominant
( ) Gillar rollspel
( ) Har fantiserat om någon annan under sex
(X) Haft sex med fler än 5
(X) Haft sex med fler än 10
( ) Haft sex med fler än 15
( ) Haft sex med fler än 20
(X) Gillar att bita/bli biten (beror på vem, var och hur =)
( ) Haft sex i föräldrars säng
( ) Haft sex i skolan
(X) Haft sex onykter
(X) Haft sex nykter
(X) Fått orgasm under sex
(X) Använt piska eller andra diverse redskap i samband med sex
(X) Tycker att kondom gör det mindre skönt
(X) Haft sex med kläderna på
(X) Haft sex med bara strumporna på
( ) Haft sex med någon du inte vet vad hon/han heter
( ) Haft sex med någon du inte vet ser ut
(X) Haft sex på festival
( ) Njuter av att smekt på dina bröst
(X) Gillar bakifrån/doggystyle
(X) Gillar att rida/bli riden
(X) Gillar missionären
( ) Haft sex innan du var 13
( ) Haft sex med någon under 13
(X) Haft sex med någon över 25
(X) Gillar att spruta/bli sprutad i munnen
(X) Suger/slickar alltid tills killen/tjejen kommer
( ) Gillar att svälja
( ) Kväljt under oralsex
(X) Gillar att trycka/få huvudet nertryckt under oralsex
( ) Gett oralsex under vatten
(X) Fått oralsex under vatten
(X) Stönar högt under sex (ibland =)
(X) Gillar att sexpartnern stönar högt
( ) Svalt sperma som inte hamnat i munnen direkt vid utlösning
(X) Anser dig själv vara duktig på att ge oralsex
(X) Gillar att ge oralsex länge
( ) Ogillar att ge oralsex i över 10 minuter
( ) Föredrar att det sprutas i munnen vid oralsex
( ) Föredrar pullande framför slickande
(X) Föredrar sugande framför runkande
(X) Anser att sex ska vara hårt
(X) Tröttnar utan variation
(X) Gillar att testa nytt/experimentera
(X) Gillar snuskprat
( ) Blir kåt av att svara på dessa frågor
(X) Gillar att rivas/bli riven under sex
(X) Gillar ta/få stryptag under sex
(X) Haft sex med någon som varit längre än dig
(X) Haft sex med någon som varit kortare än dig
(X) Haft sex med någon som varit bra i sängen
(X) Haft sex med någon som varit dålig i sängen
( ) Haft sex i under 5 minuter
(X) Haft sex i längre än 1 timme
(X) Haft sex i längre än 2 timmar
(X) Gjort något sexuellt mot någon annan när den personen sover
(X) Fått något sexuellt utfört på dig när du sovit
( ) Haft sex på bio
( ) Haft oralsex på bio
( ) haft oralsex på buss
(X) Tittat på när någon annan haft sex
( ) Tittat på när någon annan haft sex utan att de vetat om det
( ) Tittat på när någon annan haft sex utan att de vetat om det och gillat det
( ) Blivit sedd när du haft sex
( ) Blivit sedd när du haft sex och vetat om det
( ) Blivit sedd när du haft sex, vetat om det och tänt på det
(X) Haft sex med någon enbart för att hämnas och/eller göra en annan person svartsjuk/avundsjuk
( ) Haft sex och ångrat det
(X) Haft oralsex, men inte mer, med någon
( ) Har en kk
(X) Har en pojkvän/flickvän
(X) Haft sex med en person med ”för litet” könsorgan
(X) Haft sex med en person med ”för stort” könsorgan
( ) Fejkat en orgasm
( ) Fejkat en orgasm flera gånger med samma
( ) Tycker att du är duktig på att ha sex
( ) Stönar själv när du utför något sexuellt på en annan, utan att själv få sexuell stimulans samtidigt
(X) Har svarat ärligt och seriöst på alla frågor, inklusive den här.

tisdag 5 maj 2009

Tjuflöjt!

Ja, det var ett tag sedan man skrev här... en del har hänt, men inte jätte mycket.
Airsoft säsongen är igång för fullt, vi har även haft årets första spel i mästocka, vilket blev kanon lyckat. Och vad som gjorde det roligare var att Daniel var nere och var med, det var skit kul :D

Hänt en del jobbigt med, en del som går att läsa om i min sambo's blogg (http://ausgeflippt.blogspot.com)... jag har nog dock inte rett ut helt hur jag själv mår och så över det än, men det ger sig nog tids nog.

Oh! Just det ja! I fredags så var Petra här och fotade mig och Anja, vilket var tämligen trevligt :D Jag fick massa galna ideer och var nog lite jobbig enligt de andra, fast jag lär lätt varit mest popis av alla ungar på gården numera efter det :P

tisdag 7 april 2009

Irritation

Just nu är jag så sjukt irriterad... Irriterad och trött. Jag är så trött på att det finns dom som alltid vill att man ska göra som dom vill, som inte lyssnar på vad man säger. Jag orkar inte ha det så här mycket längre till. Det hittas alltid anledningar till att inte göra det jag vill, eller följa med på den festen jag vill gå på osv. Finns alltid anledningar och ursäkter och sedan tjatet om att jag ska följa med ändå. Jag pallar inte mycket mer. Och när gränsen nås.. ja, jag vet faktiskt inte vad som händer då. Stänger av antagligen. Eller så får jag helt enkelt lära mig att i vissa förhållanden har man ingen egen vilja utan ska alltid dansa efter andras pipor.

tisdag 24 mars 2009

hum....

... det är lite intressant hur vissa verkligen inte är kapabla att sköta sina egna liv, utan bara måste lägga sig i. Det är nästan skratt retande.

söndag 8 mars 2009

Det var inte igår.

Det var inte igår jag skrev här. Inte blevit av, och inte direkt orkat heller för den delen. Har väl inte hänt så mycket sedan sist vad jag kan komma på. Spelar WoW, airsoft osv. Varit på årets första utespel, det var kallt, men kul som fan :D

Inte sovit bra på snart 2 veckor nu... vete fan varför. Och jobbigt som bara den är det. Blir så grinig och sur när jag inte får sova. Jaja, det löser väl sig tids nog.

Skriver kanske mer senare om jag orkar/kommer ihåg/kommer på något mer att skriva om.

tisdag 20 januari 2009

Jahopp...

Kanske lika bra man lägger ner den här.. bara 2 pers som läser ändå :S sedan skriver jag juh inte direkt jätte ofta heller för den delen... men men... har juh nästan aldrig något att berätta, typ. Jag har svårt att skriva av mig mina innersta tankar och så... även om jag ibland verkligen vill och kanske skulle behöva det.. så det blir inte så mycket med det. men men.. får väl se. Tar jag bort den så tar jag bort den. inte mer med det.

fredag 16 januari 2009

Humms...

Har spelet ett par gånger i nya gearen nu, och är så hel nöjd! :D Gillar den skarpt, är mycket nöjd med bytet (Bytade en M-249 Mk.II, en Kulspruta för den som inte vet vad det är :P emot gearen, mer eller mindre).

Hummm... nu är frågan dock.. vilke läser igentligen här? Fick typ 2 svar sist, känns inte speciellt givande om det är så få som faktiskt läser och kollar här... jaja, det ger sig, skriver juh inte så ofta ändå.

Senaste dagarna har jag inte mått så bra, förkyld och feber och skit... surt nog, för jag missade målar dagen hos Lars, vilket jag var grymt sugen på :( Men det kommer väl fler dagar...

fredag 9 januari 2009

YAAAAAAAAAAAAY!!!

Har nu fått all min nya airsoft gear :D Är skit glad och kan knappt vänta på morgon dagen då jag ska åka ner och spela i den. :D Bilder på den (Ursäkta den fula modellen :P):

torsdag 8 januari 2009

Jaha...

.... är lite dålig på att skriva här, men å andra sidan är jag alltid på att skriva bloggar, vare sig det handlar om här, eller någon av mina tidigare, eller Helgon dagbok eller whatever... men men, här är en liten uppdatering i alla fall... Om det emot förmodan faktiskt är någon som läser detta.

Kommit igång lite med mitt figurspelande igen, känns tok skönt, och så otroligt trevligt att umgås med Krocket och gänget igen... var allt för länge sedan... Men nu ska det bli ändring på det!

Nya gearen till airsoften har börjat droppa in med, har uniformen, bältet, hölster och benpanelen så här långt... och buttpacken... förhoppningsvis så kommer västen imorgon :D

Nähäp, nu så ska jag ringa och tjata lite mer på Martin... skriver kanske mer sedan.