CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 3 februari 2010

Tjosan i trosan!

Som vanligt så bloggar jag inte så ofta :P
Inte hänt så jätte mycket sedan sist, jul och nyår passerade med den vanliga irritationen och ångesten (Jag har haft svårt för jul länge nu, falsk jefla högtid).
Nu i helgen dock arrangerade jag ett lajv/milsim vid namn Dawning of a New Day på US airsoft i halmstad. Detta blev väldigt lyckat, har fått mycket god kritik för det, weeee! Och vad jag tyckte vad roligast var hur jag fuckade upp slutet och alla typ fick halvt panik :D Det var tok roligt att stå och lyssna på när zombie virus bröt ut *S*

På lördag blir det Bockaby och CTF spel! Ska bli tok kul, om än tämligen intressant med tanken på mängden snö ute. Men som dom säger, det finns inte dåligt väder, bara dåliga kläder. Ända bekymret jag har är om jag ska spela med RRV eller CIRAsen. CIRASen är juh trots allt lite varmare då den sluter in hela över kroppen, mer eller mindre.

Sedan har jag även upptäckt hur kul det kan vara med andra bloggar, och hur lite det krävs för att folk ska ta illa vid sig, eller se det som ett "påhopp". Och framför allt alla unga (15 - 22) som måste vara så coola och alternativa osv, säg till dom att dom lyssnar på pop så får ni se vad jag menar. Tämligen underhållande är det iaf.

Och ja, då fyllar man även år om en och en halv vecka. Ett år äldre till kroppen, ett år yngre till sinnet kanske? Eller nja, kanske inte.

Jaja, nu ska jag ta och fortsätta försöka kurera min förkylning så jag är frisk på lördag. Jag kommer vara frisk då. Oavsett vad.

1 kommentarer:

Ausgeflippt sa...

Jag kurerar gärna din förkylning. Men du spottar ju bara och fräser över mina ihop kok ;-)

Puss