CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 28 oktober 2008

Oskulden!

Jaha, då har man efter mycket tjat (och, inte så mycket, men liiiite iaf) skaffat sig en blogg då. Antagligen kommer det vara som med allt annat, jag får nästan aldrig tummarna ur och skriver något, men man kan juh alltid drömma iaf. Idag är det städ och rensning på schemat, så fort Anja vaknat vill säga, den lilla sjulsovaren :P Jaja, kanske kommer mer senare idag, om jag orkar/kommer ihåg :P


Senare:

Jaha, då har man varit duktig då :D Städat i vardags rummet, vikt tvätt, lyckats hitta Anja's nycklar (som jag blev beskylld för att slarvat bort, men visade sig att dom låg i ANJA'S byxor!) ska även damsuga om en stund. Ska även iväg till kiosken och shoppa lite, typ cigg och annat livs viktigt.. ska nog köpa popcorn till min älskling också, hon har tok ont i axeln idag :( så får pigga upp henne lite! Tjo hopp, åter kommer kanske senare!

2 kommentarer:

Ausgeflippt sa...

Jaa, men det är bra med en blogg iaf. Puss å slick

Ausgeflippt sa...

Men älskling, du är så fin. Ibland kan man inte fatta att jag hade sådan tur och lyckades hitta dig. Och på Harrys av alla ställen ;-) Ja ja, nycklarna är ju iaf hittade nu :-) Popcorn är en livsviktig basvara som borde få vara med i den berömda kostcirkeln.

Pussar och kyssar