CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 31 oktober 2008

YAY! Och NEEEJ.. eller något.

YAY! säger jag bara.... helvete vad kul Fallout 3 är, helt underbart. Var lite tveksam, men det är som bort blåst nu, det är så satans tok kul så det är inte ifrån denna världen. Och stort och snyggt, 9/10 får det av mig, helt klart.

Sedan blä! Lägger nog fan ner WoW snart, blir så trött på idioter ibland. Om jag ska fortsätta, så blir det helt klart som vanlig spelar, aldrig igen officer eller GM.

Men men.. nu har Älsklingen legat och sovit i flera timmar, så ska nog gå och se om jag kan få liv i henne och laga mat och lite.

Tjohop!

Senare:

Gah... just nu är det långt ifrån hundra... känns som om allt jag jobbat för inom mina intressen faller i bitar. Har inte råd med airsoften, wow gillet går i bitar, igen, och jag orkar inte bygga upp det igen. Det låter väl mest löjligt enligt folk, men mest wow delen är en flykt när jag behöver det, och det ligger väldigt mycket tid och jobb i det. Så just nu vet jag inte vad jag ska göra, menar, när jag behöver "fly" så vill jag inte vara totalt associal, och därför har det blevit wow och så. Och nu går allt i bitar. Fan....

Jaja, det är väl för att man har tur i kärlek :P

0 kommentarer: