CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 23 november 2008

Ingen bra dag idag...

Idag har jag verkligen inte varit på humör... först kände jag mig stressad och uppjagad, utan någon som helst anledning.. och nu känner jag mig mest... värdelös och nere. Åter igen helt utan anledning. De jag pratat med idag har alla berättat kul grejer dom är/varit med om, och känns bara som jag aldrig åstakommer något kreativt alls i mitt liv... jag bara ÄR. Nej, ska sluta gnälla och försöka sova, alt göra något annat, för att få bort den här skiten. Nog för att jag på en bra dag ser mig själv som inte värt ett skit, så är det änu värre idag... Det är sådana här dagar jag frågar mig hela dagen: Varför måste jag vara jag?

Efter lite funderingar:
Är nog så att jag känner att jag inte räcker till.. Jag vill så mycket, men inte ens en bråkdel går igenom... Och jag grubblar för mycket, det vet jag, försöker att inte göra det... men det går inte alltid så bra direkt.. eller snarare, det gör aldrig det...
Alltid är det något som sätter stopp... är det inte jag själv så är det något som beror på mig... så som jag precis skrev... jag räcker helt enkelt inte till...

2 kommentarer:

Ausgeflippt sa...

Du är viss värd mer än skit! Du är jättevärdfull för både mig och Adrian. Och tja, för Jeltzin med. Man behöver inte åstakomma något varje dag. Det kan faktiskt räcka med att man ligger i en soffa och filurar på något. Kreativt tänkande vettu. Jag älskar dig så otroligt mycket precis för den som du är. Glöm aldrig det.

Kyssar i massor

Tistel sa...

Jag har tänkt på det här med att räcka till, och vet du vad? Jag skiter faktiskt i det nu! JAG, som alltid ska klaga och ha mig, har bestämt att det faktiskt inte spelar någon roll. Det kreativaste jag har gjort den här helgen har varit att föra en diskussion om utvecklingsstörda med Simon. Det är inte mycket och inte särskilt...öh..något, men tro fan att jag duger för det! Och vet du vad, det gör du med!:)(Finns en viss risk att det här inlägget blir lite skumt, vet inte. Klockan är 20 i sju och jag vill sova. Bräk.)