CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 4 december 2008

Jag blir så trött på folk.

Alltså, en sak förvånar mig fortfarande... hur otroligt mycket folk inte kan hålla sig till det man säger. Man frågar en enkel fråga, och ut ifrån denna så går dom i taket och istället för att svara enkelt och lätt, så får man ett helt utlägg på saker som inte ens har med saken att göra, och inte ens efter en bra stund, då man själv varit cool lugn, medans andra personen förolämpat, skrikit och så vidare, har personen lyckats svara på frågan. Hur ska man tolka en sådan reaktion? Uppenbarligen så måste jag träffat en öm tå och haft rätt i det hela. Jaja, jag förstår inte hur jag kunde lyckas slösa nästan 2 år på denna person iaf. Men men, jag har min Anja nu iaf. Även om jag kan grubbla över annat, så är jag faktiskt i det stora hela lycklig nu, även om det finns de som har gjort och gör allt för att svart måla mig. Anja lyssnar och förstår mig, vilket är mer än antaligen typ 95% av alla jag någonsin träffat någonsin lyckats med.

Och nej, jag tänkar inte säga vem jag pratar om, jag svartmålar inte personer vid namn så helt i onödan, dock kan jag sträcka mig så långt att jag önskar att personen hade lyckats med något av alla sina självmords försök och besparat mig en hel del skit, för jag fick banne mig inget posetivt ut av all den tid jag la ner på henne.

2 kommentarer:

Tistel sa...

Jag kommer ihåg när det var Harry Potter-feber, och var jag väl en åtta-nio år. Då förstår du, fanns det sådana där böngodisar i "alla" smaker. Vissa av dem smakade direkt vidrigt medan andra var okej. Ja, inte för att jag är så förtjust i geléklabb med hårt grejs runt...men...eh, för vissa var de säkert jättegoda!

Det här var nog min bästa liknelse den här månaden! x)

Kalorifreak sa...

"jag önskar att personen hade lyckats med något av alla sina självmords försök och besparat mig en hel del skit, för jag fick banne mig inget posetivt ut av all den tid jag la ner på henne" hur fan kan du ens skriva nåt sånt? önska livet ur en människa? du är kall, riktigt KALL