CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 23 december 2008

Väggen!Weee! Idag har jag, eller ja, rättare sagt igår, har jag äntligen fixat hängare osv och hängt upp mina airsoft bössor på vägen i hallen :D Det blev kanon coolt, eller hur? Hade exet -aldrig- tillåtit mig att göra... iofs, ända i den lägenheten som var "min" prägel var en Underworld poster... och då ändast pga att hon också tyckte den var cool. Annars fick jag inte ha -någonting- jag vill.

Hur som.. nu är det snart jul, dessvärre, fan säger jag bara... avskyr jul. Gjort det sedan jag var typ... 17 eller något. Vill bara sitta hemma eller sjunka ner i marken och försvinna eller något. Många tycker säkert det är helt cepe att må piss under julen... men så är det. All press man har på sig, att man måste vara på topp psv. Jag pallar inte skiten. Speciellt inte efter förra årets jul, det var sista spiken i kistan. Det är nästan så man bara borde sitta hemma, titta på film och käka micro mat bara för att slippa allt annat. Ingen jul mat, inga julklappar, ingenting, bara ta dagen som en helt vanlig vardag. Grymt gött det hade varit.

Hmmm... sitter och funderar, ikväll är det i teorin airsoft spel, det är några uppskrivna, men inte många... jaja, får väl se hur det blir med det. Om inte annat så kan man juh alltid se om vi i laget kan ta lite posing bilder och kanske t.o.m spela in någon liten cool video eller så. Hade varit riktigt nice, iaf en eller ett par videos, till hemsida.

Sedan har jag gått och funderat en del det sista.... Blev tillsagd för inte så länge sedan att det skulle vara sjukt att hata någon så mycket man önskar (observera, bara önskar, inte faktiskt gör något åt det) livet ur någon. Men vet ni vad? Jag ser inget onormalt eller sjukt i det över huvudtaget. I stort sätt alla jag pratat med hatar någon eller några så mycket, och har inga problem med att erkänna det. Hat är enligt mig och många andra något bra, för om man inte kan hata, hur kan man då älska?

Och sista för dagen, till exet: Jag vet att du fortfarande läser här, är det intressant läsning? Är det kul att läsa och inse att jag har hittat någon som faktiskt gör mig lycklig för en gångs skull? För sedan jag träffade Anja, min älskade, mitt allt, har jag insett att -ingen-, speciellt inte du, har gjort mig lycklig innan. Och ja, jag hatar dig fortfarande och tycker du inte är värd skiten under mina skor ens. Du, och din jävla 08 hora, är männsklighetens av skumm. På tal om henne, säker på att du inte börjar bli för tjock och måste banta lite?

Gaaaaah! Fan. Skulle inte göra så där. Men bara jag tänker på dom blir jag sur och irriterad. Jaja, skit samma. Det känns alltid bättre när jag fått skriva av mig lite. Tror inte många inser hur otroligt arg jag blev efter det som hänt.

1 kommentarer:

Ausgeflippt sa...

Ibland är det bara såå skönt att få vara arg. Eller iaf efteråt när ilskan har lagt sig. Jag vet hur det känns att önska livet ur någon (faktum är att jag gör det nu, men det vet du ju redan). Det är skönt att också skriva av sig all ilska. Bara det inte blir någon karusell av det hela igen... Pallar inte med mer tjafs nu efter allt jag har gått igenom den sista tiden. Mina föräldrar och syster som inte vill veta av mig mer... Adrians supande pappa som har ställt till med så mycket skit och fått mig till att må jättedåligt...

Jag älskar dig med så otroligt mycket. Du och Adrian är mitt allt!

Pussar och kyssar i massor